77 jarige opa laat zich niet zomaar beroven bij pinautomaat

Je bent als persoon wel heel triest als je besluit iemand te beroven en al helemaal als je besluit om een opa van 77 jaar uit te kiezen. Echter zijn er gelukkig nog veteranen die zich niet snel laten afschrikken door tuig. Deze opa liet zich niet zomaar klein maken door een man die hem probeerde te beroven. De 77 jarige opa besloot op een avond even gebruik te maken van een pinautomaat toen hij plots van achter werd belaagd door een man die het geld en zijn pasjes eiste.

De opa denkt geen seconde na en besluit maar eens in de aanval te gaan, want back in zijn days gaven ze nooit zomaar over! Je ziet hem ook staan in een boksers houding en haalt zelfs even uit. Het lijkt de man af te schrikken en het heeft effect. Hulde aan deze opa die zich niet snel klein laat maken. Bekijk de beelden hieronder maar eens: