Even kennismaken met de 20-jarige dochter van ex-Ajacied Wesley Sonck

Wesley Sonck (Ninove, 9 augustus 1978) is een voormalig Belgisch voetballer. Hij was spits en sloot in 2014 bij Appelterre in eerste provinciale, de club waar zijn broer Kevin op dat moment aanvoerder was, zijn carrière af. In 2013 speelde hij bij Waasland-Beveren. Tot 2012 speelde hij voor Lierse SK. In het verleden was hij actief bij onder meer KRC Genk, Ajax en Club Brugge. Van 2001 tot 2010 kwam hij 55 keer uit voor de Rode Duivels en scoorde daarin 24 keer. Sonck was een makkelijk scorende spits.

Nu is hij natuurlijk stukken ouder en heeft hij kids. Laatst kwam hij op tv met zijn gezin en zijn dochter Amy viel voornamelijk op. Na een beetje research op social media valt er niet te ontkennen dat de 20 jarige vlaamse schone niet valt te missen. Bekijk haar foto’s hieronder maar eens:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze week in @humo.be – spilling the ☕️! #humo #groetenuit #vtm

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Selfie time 🎿

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sinner & Saint | Hoodie from @balr #girl #balr

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vamos a la playa ohohohohooo 🦀

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Being an angel every day is hard work | 📷 by @robbertpoelphoto

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op