Mark schrikt zich rot als hij zijn date ziet

Voor de mensen die het programma ´´Ik heb het nog nooit gedaan´´ volgen, een korte uitleg; in het RTL programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan vertellen mensen waarom ze bewust of onbewust nog maagd zijn. Zij zijn toe aan het moment om  ‘HET’ eindelijk eens meemaken.  In deze aflevering wordt Mark gevolgd. Hij heeft een date met een dame genaamd Jacqueline.. Hij heeft al wat foto’s voorgeschoteld gekregen, echter alleen van haar gezicht. De dame schijnt ook nog een model te zijn, de dag van Mark kan al niet meer stuk…

Maaar… Mark heeft er eigenlijk helemaal niet over nagedacht dat er verschillende soorten modellen zijn op de wereld. Dit is het type model dat Mark niet echt voor ogen had. Hij weet dan ook niet zo goed hoe hij moet reageren als hij haar ziet op zijn date. Wij vinden het wel hilarisch eigenlijk. Deze beelden moet je even zien…