Politie leert 16 jarige kerel op de harde manier als die weigert mee te werken

Het is eigenlijk heel simpel: de politie vraagt je iets en jij geeft gewoon rustig antwoord of werkt gewoon mee. Sommige mensen vinden dat blijkbaar heel moeilijk. Vooral de jeugd lijkt zich graag stoer voor te doen. De ene agent kan heel wat hebben, de ander lost het liever wat makkelijker op. Want wie niet wil luisteren moet voelen, want het is natuurlijk belangrijk dat er niet valt te dollen met agenten. Respect is namelijk erg belangrijk, net als vroeger.

Deze kerel, die pas net 16 jaar is blijkt maar moeite te hebben om mee te werken en verzet zich hevig tegen de agenten. Ja dan kunnen de agenten helaas niets anders doen dan even met wat knietjes de jongen een wijze les leren… Je verzetten tegen de agenten is nooit een slim idee…