Het is weer hartstikke gezellig in Club Blu Rotterdam tegen sluittingstijd

Club BLU was eerder wel eens op last van burgemeester Ahmed Aboutaleb gesloten na geweldsincidenten in de buurt van de club. Zo werd er een op scherp staande handgranaat aangetroffen, ontplofte er een explosief voor de deur en werd de deur van de discotheek beklad met de woorden ’war’ en ’oorlog’ en werd met een automatisch wapen op de voordeur geschoten. De club word vaker voor een kortere periode gesloten door incidenten.

Nu zijn er weer beelden opgedoken van een incident voor de club, op de beelden is te zien hoe een groepje mensen weer ruzie krijgen en iemand zelfs een wapen trekt en achter iemand aan rent. Het is verder niet bekend of er ook daadwerkelijk raak is geschoten of niet. Bekijk de beelden hieronder: