Dit Brabus V-klasse busje kost je maar liefst 296.396,- maar dan heb je wel wat!

Als je nog wat extra geld aan de zijkant heb staan en op zoek bent naar een luxe busje hebben wij de ideale busje voor je gevonden. Het is niet zomaar een Mercedes die je op de weg ziet. Nee het gaat om een luxer model: de Brabus V-Klasse. De 190 PK sterke 250 Bluetec heeft een kleine pimp gekregen van 45pk wat ervoor zorgt dat hij maar liefst 235pk heeft. Los van het feit dat het voertuig binnen 8,8 seconden op de 100 km/uur zit is hij ook enorm luxe.

Een hapje doen, of een drankje? Misschien even een filmpje kijken, vergaderen of zelfs je Playstation eraan koppelen zodat je in alle rust/luxe vervoerd kan worden. Het kan allemaal met dit voertuig. Je moet de beelden hieronder even bekijken om te geloven wat voor mooi bussie het is. Dus mocht je nog een hypotheek willen afsluiten…