BMW en Tesla doen een race wie sneller is

Er zijn natuurlijk allerlei soorten auto fans. De een is gek op high tech nieuwe auto’s. De ander heeft liever oldtimers de ander houdt weer van sportauto’s en de ander heeft weer helemaal niets met auto’s. Opzich maakt dat allemaal niet heel veel uit. Een race tussen elektrische auto en een sport benzine auto is altijd bijzonder om te zien. Omdat er meestal weinig elektrische liefhebbers zijn. In de onderstaande beelden hebben wij een opmerkelijke race gevonden op het internet.

Het gaat namelijk om de Tesla Model X P90D, een van de snellere varianten van de Tesla, die het opneemt tegen een BMW M5 F10 uitvoering. Voor de autokenners; weten dat dit een enorm snelle auto is. Gelukkig is de race op camera vastgelegd, want dit is er een die je niet gemist wil hebben. De bijrijder heeft gelukkig alles op zijn camera opgenomen en op Youtube gezet. Bekijk de beelden hieronder: