Man kocht in 1975 een Rolex Oyster Cosmograph voor 345 dollar wat hij vandaag de dag waard is ongelofelijk

Afgelopen week lieten wij jullie al een filmpje zien van een man die paar jaar geleden een Rolex gekocht had en deze enorm veel waard was geworden. Nu is er een nieuw filmpje opgedoken van een oorlogsveteraan die een Rolex in 1975 gekocht had en deze heel goed bewaard heeft. Nu liet hij zijn Rolex Oyster Cosmograph taxeren en wat de waarde hiervan van de dag is, was even niet te bevatten voor meneer. Want een Rolex die zo goed bewaard is met alle bonnetjes en zelfs de folie nog er op is meer waard dan anderen…

Als hij hoort wat het vandaag de dag waard is valt hij even om. Die kan zijn pensioen extra luxe uitzitten. Wauw, misschien maar eens investeren alvast in Rolex horloges en tientallen jaren wachten. Bekijk de beelden hieronder: