Wat is het bedrag dat STUKTV heeft ontvangen met de overname?

Voor de meeste mensen is het al een lange tijd bekend: StukTV is in 2018 verkocht aan het media bedrijf Talpa. Echter heeft het Youtube-kanaal nooit bekend gemaakt om wat voor bedrag dit ging. De drie eigenaren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens hebben enorm veel succes gemaakt op Youtube en wisten in korte tijd honderd duizenden abbonees binnen te slepen met hun filmpjes voornamelijk voor kinderen. De gemiddelde filmpjes duren zo’n 10 a 15 minuten. Wat het zo bijzonder maakt zijn vooral de name hoe professioneel ze gepubliceerd werden.

In november 2018 bereikte het account meer dan 2 miljoen abonnees. Dat zorgde ervoor dat het account de tweede grootste is van Nederland. Op 31 oktober 2018 werd het account dan eindelijk verkocht aan Talpa. Nu gingen er een ruime tijd geruchten over de prijs rond. Maar nu is er zelfs een filmpje over verschenen. Is StukTV verkocht voor twee miljoen euro? Bekijk de beelden hieronder: