Zo los je dus geen mol problemen op

38
0

Mocht je ooit in je tuin (wat bijna niet voorkomt) final hebben van mollen die er voor zorgen dat er allemaal gaten in je gazon komt. Ga dan alsjeblieft nooit gevaarlijke dingen experimenteren. Zo dacht deze kerel een goedkope oplossing gevonden te hebben door fuel in de gaten te vullen en dan vervolgens met een lucifer de boel even op te lichten.

Dacht je goedkoop uit te zijn kom je uiteindelijk nog veel duurder uit dan je gedacht had. En ja, of je nou van je mollen probleem ook eindelijk af bent blijft ook maar de vraag, gezien de schade. Die heeft wat uit te leggen straks als zijn vrouwtje thuis komt… Gelukkig heeft hij de digicam beelden nog om even te laten wat er gebeurd is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here